< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hotel Utrecht

Trainingskamp Utrecht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Ons trainingskamp was een variatie tussen sportieve groepsactiviteiten en het verstreken van de teamgeest. De faciliteiten rondom de accommodatie waren top!

Levi Suiker speler Hardinxveld JO19
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING

Utrecht – Bunnik is een locatie net buiten Utrecht. Bunnik ligt in het prachtige natuurgebied Rhijnauwen. Vanaf Bunnik ben je in ongeveer 15 á 20 minuten in hartje Utrecht, een van de grootste studentensteden van Nederland, waar van alles te beleven is.

VERBLIJF EN VOETBAL
In het prachtige hostel is overal gratis WiFi en in de kamers heb je een eigen badkamer en kluisje. Het hostel ligt midden in de natuur en toch dichtbij Utrecht centrum. In het hostel is een gezellige bar aanwezig.

5 minuten op rij afstand liggen de voetbalvelden. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Utrecht-Bunnik biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Aangezien je een paar minuten van hartje Utrecht bent is het mogelijk een wedstrijd bezoek te doen bij FC Utrecht. Ook kunnen er andere sporten gedaan worden zoals karten, bowlen en mountainbiken. Voor nog wat ontspanning kan er een padelclinic georganiseerd worden.

Een ander hostel in Utrecht? Utrecht I