< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof Winterswijk

Trainingskamp Winterswijk , Nederland

Optimaal geschikt voor:

De achterhoek staat bekend om haar historische stadjes en prachtige landschappen. Dit is goed terug te zien in dit moderne hotel. Een mooie locatie nabij de Duitse grens.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Winterswijk is een dorp in het meest oostelijke deel van de achterhoek in de provincie Gelderland. Winterswijk ligt in een prachtige omgeving waar je nog overal kleinschalige landschappen met bosjes, akkers en beekjes ziet.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het viersterrenhotel is niet lang geleden grootschalig gerenoveerd. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten zoals een sauna én binnenzwembad. De comfortabel ingerichte kamers beschikken over een douche in bad en flatscreentelevisie. Door heel het hotel is gratis WiFi te vinden.

Op loopafstand van het hotel (zo’n 350 meter) ligt het trainingscomplex van FC Winterswijk met goed onderhouden (kunstgras)velden.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Winterswijk biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De achterhoek heeft een mooi outdoor adventure park en is perfect geschikt om bijvoorbeeld te mountainbiken. Het hotel zelf beschikt over een bowlingbaan. Ook paintballen is een aanrader om te doen op deze locatie. Vraag naar onze activiteitenlijst!

Bekijk ook deze schitterende locatie tegen de Duitse grens Enschede

Meerdere teams gingen u voor

Hieronder een selectie. Bekijk de reisverslagen van: